O nama

 

O nama

Diving Pula ronilački centar osnovan je 2006. godine. Centar je smješten u Tehnomont marini Veruda u Puli. Bogata flora i fauna, kao i ostaci potonulih brodova predstavljaju izazov roniocima za istraživanje i fotografiranje podvodnog svijeta. Ronioci mogu roniti uz obalu, danju i noću, u špiljama ili na olupinama. Branislav (Dane) Danevski (UDI instruktor I3, CMAS instruktor I2 podvodne fotografije i HSA course director), Jagoda Danevski (SSI AOW instruktor, UDI-CMAS instruktor I2 i instruktor HSA) i Vito Danevski (SSI OW instruktor, UDI-CMAS instruktor I1) profesionalno su vodstvo centra za različite ronilačke aktivnosti širokom krugu zainteresiranih osoba. Centar organizirano provodi discovery ronjenje (prvo probno ronjenje za neronioce), turističko-rekreacijsko ronjenje i tečajeve ronjenja za sve kategorije ronilaca od juniora do instruktora. Za naročite zaljubljenike podmorja centar provodi i tečajeve podvodne fotografije.

Dane i Jagoda su licencirani instruktori po HSA asocijaciji (Handicapped Scuba Association) te provode tečajeve za Dive Buddy i Open Water Diver za osobe sa invaliditetom prema standardima HSA.

Ronilačke lokacije duž obale nalaze se 5 – 20 minuta brodom od centra, a 30 do 60 minuta ako je lokacija olupina, gdje dubina obično ne prelazi 45 metara. Centar ima dva broda – jedan s pristupom koji je pogodan za invalidne osobe. Za iznajmljivanje se nude i kompleti ronilačke opreme, te 10, 12 i 15 l ronilačke boce punjene zrakom ili Nitroxom. Cijene usluga su vrlo povoljne. Osim toga u ponudi su vikend i jednotjedni programi po cijenama još nižim od navedenih. Centar je otvoren i za dodatne pregovore s instruktorima i klubovima koji planiraju dolaziti sa brojnim skupinama ronilaca.

Glavna smjernica centra je rad u manjim grupama. Na taj način može se osigurati više sigurnosti i kontrole. Istovremeno je bolja suradnja i međusobna komunikacija između članova grupe, što rezultira snažnijim dojmom cjelokupnog ronjenja. Nakon pribavljanja broda prilagođenog za osobe s invaliditetom i završetka HSA edukacije, rad s osobama s invaliditetom postala je jedna od glavnih aktivnosti centra – za poboljšanje kvalitete života i zdravlja kroz ronilačke programe. 

Naši instruktori:

JAGODA

SSI AOWI

CMAS M**

UDI I**

HSA instructor


DANE

CMAS M**

UDI I***

HSA course director


VITO

SSI OWI

UDI I*

CMAS M*

 

 

× Contact us!